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panettone tradizionale incartato a mano

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schiaccia-pasqua Layout 1 Dolce San Bernardino

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logobioEN  – Man is the result of what he eats, so the table is one of the most important moments to take care of himself.
Our biscuits are 100%organic. Organic? It goes without saying!
Organic is healthier and tastes better. It is important to eat organic because non-treated grains are pesticide-free. Wholemeal biscuits are made with flour obtained by grinding the whole grain, including its most outer parts. According to some studies, the majority of organic products show a higher content of nutrients and ntioxidants.
This is why choosing organic means eating nutritious, chemical-free food without polluting the soil, the air and the waters.

IT – L’uomo è il risultato di ciò che mangia, quindi la tavola è uno dei momenti più importanti per prendersi cura di sé.
Linea Integrale – con farine veramente integrali -bio e macinate a pietra I biscotti di questo Linea Bio sono 100% biologici.
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Organic-line

cantuccini-toscani-igp-BIO

EN -“Cantuccini Toscani PGI” with almonds .
We produce an organic version of this biscuit. We add almonds to 22% to increase the beneficial properties of this cookies because they are an excellent source of good, monounsaturated fats, which help reduce the levels of bad cholesterol (LDL). They are rich of proteins, fiber and vitamin E, a fat-soluble vitamin with antioxidant properties.

IT – Cantuccini alle Mandorle . Abbiamo realizzato una versione Biologica di questo biscotto legandolo comunque al nostro territorio con la scelta attenta degli ingredienti nel rispetto del discliplinare di produzione. Per aumentare le proprietà benefiche dell’impasto abbiamo aggiunto le mandorle al 22%, perché sono una ottima fonte di grassi buoni, monoinsaturi, che aiutano a ridurre i livelli di colesterolo cattivo (LDL), proteine, fibra e vitamina E, una vitamina liposolubile con proprietà antiossidanti.

 

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panforte margherita p2

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